Informatie van Robertpack inzake coronavirus; COVID-19

24 March 2020

Robertpack houdt de ontwikkelingen rondom Covid-19 (coronavirus) nauwlettend in de gaten. Wij houden ons aan de maatregelen opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM en de GGD om de gezondheid van ons personeel en onze klanten te waarborgen, waarbij we er alles aan doen om dezelfde support en after-sales service te kunnen bieden die u van Robertpack gewend bent.


Daar waar mogelijk werken medewerkers vanuit huis. Normaal wordt op kantoor en in de werkplaats in Zwolle in dagdienst gewerkt. Dit is nu opgedeeld in 2 ploegen die strikt gescheiden van elkaar werken en elkaar niet treffen.

Wij beperken besprekingen met fysieke aanwezigheid tot een minimum.

De levertijden voor levering van nieuwe installaties lopen zo veel mogelijk volgens de overeengekomen planning en voor FAT en uitlevering worden in goed overleg afspraken gemaakt. De levertijd van toegeleverde delen wordt nauwlettend in de gaten gehouden om zo vertragingen zo veel mogelijk uit te sluiten.

Wij zijn op kantoor zoals gebruikelijk de hele dag bereikbaar op telefoonnummer 038-20 55 100, dit met uitzondering van de strikte pauze tussen de ploegen tussen 13:30 en 14:00 uur

Verder is onze servicelijn 24/7 normaal bereikbaar zoals in de overeengekomen service overeenkomsten is vermeld.

Daarnaast is er voor service en support voor gekozen, om een aantal service medewerkers vanuit huis te laten werken en zij komen dus helemaal niet naar kantoor. Benodigde reservedelen worden afgehaald op de zaak waarbij men elkaar niet fysiek treft.

Wij volgen dagelijks de aanwijzingen van de aangewezen instanties met betrekking tot reizen en het onderhouden van zakelijke contacten en passen daar waar nodig ons beleid aan.

Pas goed op uzelf en anderen!

Robertpack Industrial & Packaging Equipment B.V.

 

 

 

 

© 2020  |  Over Robertpack  |  Privacy statement  |  Cookie instellingen  |  Sitemap  |  Contact