Robertpack aanwezig bij TechniekExperience tijdens Onderwijsbeurs Noordoost

2 November 2017

Op woensdag 8 en donderdag 9 november vindt in de IJsselhallen te Zwolle de Onderwijsbeurs plaats. Robertpack zal als één van de Vrienden van Techniek vertegenwoordigd zijn op het Techniekplein bij TechniekExperience om zo jongeren te motiveren en enthousiasmeren voor een opleiding en carrière in de techniek. Hieronder een persbericht van Vrienden van Techniek met meer informatie over de invulling van deze TechniekExperience.


PERSBERICHT
 
Zwolle, 2 november 2017
 
Onderwijsbeurs Noordoost – TechniekExperience 

Techniek! Jouw toekomst? 


De Vrienden van Techniek staan op 8 november en 9 november 2017 van 14.00 tot 21.00 uur op de Onderwijsbeurs Noordoost met als doel jongeren bewust te maken van de opleidings-, beroeps- en carrièremogelijkheden die de technische sector rijk is. Als vrienden van de techniek hebben ze samen met het regionale onderwijs interactieve techniekworkshops uitgewerkt. 

 

Interactief techniek
Op het TechniekExperience kunnen de bezoekers van de Onderwijsbeurs niet alleen ontdekken wat de carrièremogelijkheden in de techniek zijn, maar ook welke bedrijven en opleidingen in de regio hen met open armen ontvangen. Het thema van dit jaar is kiezen, leren en werken! Dit is onder andere te zien in de doe-activiteiten die op het TechniekExperience worden georganiseerd, zoals het maken van een werkstuk, D3 ontwerpen, robotica, BIM techniekfilm en lassen. 


Organisatie
Op het TechniekExperience staan vertegenwoordigers van Beenen, Unica, Robertpack Industrial & Packaging Equipment B.V., Bepacom, TB Shipyards, Baints BouwDesign, VR Innovations, VMI Holland, Tosec, InstallatieWerk Noordoost & Flevoland, OBM-Zwolle, OTIB en het Deltion College.


Onderwijsbeurs Noordoost

De Onderwijsbeurs Noordoost vindt woensdag 8 en donderdag 9 november plaats in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle. De beurs biedt een overzicht van opleidingen op alle niveaus. Er staan mbo- en hbo-instellingen, maar ook universiteiten, particuliere opleidingen en bedrijven met leer-/werktrajecten.

 

Meer informatie over de Onderwijsbeurs en TechniekExperience klik hier.

 

 

© 2020  |  Over Robertpack  |  Privacy statement  |  Cookie instellingen  |  Sitemap  |  Contact