Robertpack open dag voor familie en vrienden was een groot succes!

3 November 2017

Met trots kijken wij terug op de open dag die wij afgelopen zaterdag 28 oktober hebben georganiseerd voor familie en vrienden van onze medewerkers. In grote getale kwam jong en oud naar Robertpack om de uitgezette route door ons bedrijf te volgen. Tijdens deze route wilden we een beeld geven van de doorloop van een project binnen Robertpack.

De route eindigde uiteindelijk in de werkplaats waar verschillende machines stonden opgesteld en diverse activiteiten waren georganiseerd. Ieder half uur werd er een demonstratie gegeven met een door ons gerealiseerde robotinstallatie voor doos opzetten, doos vullen, doos sluiten en het palletiseren van de doos. Vooral deze robotinstallatie maakte indruk bij de bezoekers. 

Om jongeren verder te interesseren en enthousiasmeren voor techniek, was er voor hun de mogelijkheid om zelf een robot te bedienen. De bezoekers moesten met de teach-pendant van de robot proberen een basketbal zo snel mogelijk in het net te manoeuvreren. Verder hadden we een speciale onderwijshoek gerealiseerd waar meer informatie werd gegeven over de diverse opleidingen die relevant zijn voor onze activiteiten. Voor de kleinere kinderen was er een doe-hoek ingericht waar ze zelf iets in elkaar konden zetten dat ze mee naar huis konden nemen. Ook hiervoor was grote belangstelling!

 

Tenslotte werd er onder het genot van een hapje en een drankje (nader) kennisgemaakt met familie en vrienden van collega’s en gezellig nagepraat.

Wij willen iedereen bedanken die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt en op de eerste plaats de bezoekers die in grote getale blijk heeft gegeven van hun interesse in ons bedrijf en de techniek!

   

 

© 2019  |  Over Robertpack  |  Privacy statement  |  Cookie instellingen  |  Sitemap  |  Contact