Robertpack verwelkomt u graag op de Empack in Utrecht!

22 March 2018

Op 10, 11 en 12 april 2018 vindt de EMPACK plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard mag Robertpack hier niet ontbreken!


Wat laten wij zien?  

Robertpack toont nieuwste bedo® dozenopzetter

Robertpack laat tijdens deze editie van de Empack, naast het bekende robot automatiseringsprogramma voor Picking, Packing en Palletising, ook de nieuwste bedo® VA1415 dozenopzetter zien. Met een capaciteit van meer dan 20 dozen per minuut, een superieur opzetsysteem en een omsteltijd van minder dan 5 minuten, voldoet deze aantrekkelijk geprijsde VA1415 dozenopzetter aan alle nieuwe maatstaven.   

Nieuwste trend; automatische gomtape unit: milieuvriendelijk en betere beveiliging

Robertpack informeert u ook graag over de mogelijkheid om de bedo® dozenopzetters en –sluiters uit te rusten met een automatische gomtape unit. Dit volgt de laatste trend op het gebied van milieuvriendelijkheid, omdat de op papier gebaseerde tape samen met de doos gerecycled kan worden. Het geeft ook een betere beveiliging tegen diefstal, omdat de doos niet geopend kan worden zonder deze te beschadigen. 

Laat u zich over onze diverse mogelijkheden informeren op de stand B112. Ons enthousiaste verkoopteam beantwoordt, onder het genot van een kopje koffie of thee, al uw (verpakkings)vragen en informeert u graag over de totaaloplossingen die wij u kunnen bieden.

Klik hier om een gratis toegangskaart aan te vragen.

Graag tot ziens op onze stand B112 op de Empack!

 

 

 

© 2020  |  Over Robertpack  |  Privacy statement  |  Cookie instellingen  |  Sitemap  |  Contact