Alpma snijtechniek

Alpma snijtechniek

Van groot- naar klein en waar gaat het bij kaas om:

  • Perfect gesneden uit blokken of ronde kazen.
  • Exact gewicht.
  • Harde kaas, zachte kaas, met of zonder korst.
  • Kaas zonder gaten, met kleine gaten of met grote gaten.
  • Weinig afval, hoogste rendement.
  • Volautomatische verpakkingslijnen, zonder handen aan product.
  • Optimale hygiëne.
  • Tot 24 uurs productie.

Alpma is op haar gebied zeer innovatief en biedt:

  • Ultrasoon snijtechniek.
  • Camera en Röntgen scan systemen voor vast gewicht snijden.
  • Uitmuntende efficiency, laag "give away".
  • Volautomatische lijnen van blok tot in de verpakkingsmachine.
  • Hoge capaciteiten en zeer betrouwbare apparatuur.

Andere toepassingen:

De Alpma ultrasoon snijtechniek is ook zeer geschikt voor andere moeilijk te snijden voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld paté en banketproducten. 

Zie ook de toepassingen voor Alpma Verpakkingstechniek en voor meer informatie over het leveringsprogramma van Alpma verwijzen wij naar www.alpma.de 

 

 

 

Voor elk logistiek vraagstuk een oplossing

Onze oplossingen