Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel Robertpack

Al meer dan 45 jaar zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om het ontwerpen en leveren van robotoplossingen voor picking, packing, palletising en handling.  Als ambitieus bedrijf met veel vakkennis en servicegerichte medewerkers werken we aan uitdagende en vernieuwende oplossingen.

Onze missie:

Het is onze missie om voor u als klant innovatieve robot oplossingen voor maximale productiviteit te ontwerpen en leveren. Robottechniek staat voor flexibel, betrouwbaar en lage onderhoudskosten. We inventariseren in samenspraak met u als klant de automatiseringsbehoefte en vertalen deze in haalbare hoogwaardige technische oplossingen. Centraal hierbij staan:  Innovatie, maatwerk en klantpartnerschap

Passie voor ons vak en technische creativiteit zijn onze belangrijkste drijfveren om zo tot de meest slimme, onderscheidende en betrouwbare oplossingen te komen. Wij hechten zeer veel waarde aan langere termijn partnerschap met onze klanten vanuit de overtuiging dat dit voor beide partijen belangrijke voordelen biedt.

Ook service is maatwerk. Samen met u inventariseren we welke service oplossing gewenst is om zo met elkaar de maximale inzetbaarheid van de door ons geleverde installaties in lengte van vele jaren te kunnen garanderen.

Onze oplossingen:

Wij leveren zowel standalone machines als complete turn-key robot installaties. Vaak werken wij ook met meerdere leveranciers samen voor een totaaloplossing. 

 

Onze pijlers:

  • Veel kennis van en ervaring met productie processen
  • Uitgebreide en goed geschoolde service organisatie
  • Flexibiliteit, hoge kwaliteit en maatwerk
  • Solide en betrouwbare onderneming

Duurzaamheid en circulariteit: 

Wij streven naar een goede balans tussen mens, milieu en economie. Onze ontwikkelingen zijn gericht op lager- en beheersbaar energieverbruik, langere levensduur, flexibele inzetbaarheid en hergebruik van materialen en machinedelen.

Voor elk logistiek vraagstuk een oplossing

Onze oplossingen