Beurzen

Beurzen

Robertpack exposeert in september op de Drinktec in München

Wij exposeren van 12 -16 september 2022 op 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor de dranken- en vloeibare voedingsmiddelenindustrie.

Wij tonen daar o.a. onze debander robot voor o.a. de drankenindustrie.  De  debander robot lokaliseert, snijdt en verwijdert automatisch plastic straps.

  • Waar : Messe München
  • Wanneer: maandag 12 - vrijdag 16 september 2022
  • Stand : 405 in hal B4

Drinktec wordt sinds 1951 en sinds 1985 om de vier jaar in München gehouden. Het is het belangrijkste evenement in de branche. Fabrikanten en leveranciers uit de hele wereld, waaronder wereldconcerns en KMO's, ontmoeten elkaar hier met producenten en detailhandelaren van alle groottes in de dranken- en vloeibare levensmiddelensector. Op drinktec wordt de toekomst vormgegeven. De beurs geldt als hét platform voor wereldpremières. Fabrikanten tonen hun nieuwste technologieën voor de productie, het afvullen en verpakken van alle soorten dranken en vloeibare levensmiddelen - inclusief grondstoffen en logistieke oplossingen. De laatste editie die plaatsvond van 11 tot 15 september 2017, trok 1.749 exposanten uit 80 landen en meer dan 76.000 bezoekers uit 170 landen. 

Kijk voor meer informatie over de Drinktec op www.drinktec.com 

 

 

VOOR ELK LOGISTIEK VRAAGSTUK EEN OPLOSSING

Onze oplossingen