Over Robertpack

Robertpack Industrial & Packaging Equipment B.V.

Robertpack is system integrator van Fanuc en Yaskawa Motoman robotsystemen. Deze robotsystemen worden projectmatig ingezet in met name de voedingsmiddelenindustrie voor material handling, pick & place, verpakken in dozen en kratten en palletiseren en depalletiseren.

Daarnaast is Robertpack exclusief partner van ALPMA Alpenland Maschinenbau GmbH (kaas snij- en verpakkingsmachines) en van bedo Verpackungstechnik (dozen- en trayopzetters, -sluiters etc.) Wij leveren zowel stand-alone robotinstallaties als ook complete turn-key verpakkingslijnen.

Meer dan 40 jaar ervaring

Robertpack is inmiddels een bekende naam in de verpakkingsindustrie. Met haar meer dan 40 jaar ervaring en talrijke creatieve en betrouwbare oplossingen in o.a. de voedingsmiddelen- chemische- en verpakkingsindustrie, is Robertpack een belangrijke en toonaangevende speler in de markt.

Eigen engineering afdeling

Robertpack is gevestigd Zwolle en heeft ca. 25 betrokken medewerkers. Een klein maar innovatief team dat continuïteit en flexibiliteit biedt.  Voor het leveren van betrouwbare en accurate verpakkingsapparatuur, zijn creativiteit en technische vaardigheden minstens net zo onmisbaar.  Met haar eigen afdeling Engineering positioneert Robertpack zich als een sterk technisch georiënteerde onderneming. Robertpack heeft een vlakke organisatiestructuur met korte beleidslijnen. Er is permanente aandacht voor het versterken van de bestaande no-nonsense cultuur, waarin een informele, persoonlijke en open communicatie de boventoon voert.

Kortom, een organisatie die daar waar nodig is, de juiste ondersteuning biedt. Van advies tot en met service!

Corporate video

In onze corporate video laten we in 1 minuut goed zien wie we zijn, wat we doen en hoe we te werk gaan. De robot verpakkingssystemen die wij aanbieden, worden door de combinatie van beeld en muziek krachtig in beeld gebracht. In één opslag wordt duidelijk wat de meerwaarde van onze organisatie is. 

Beelden zeggen meer dan woorden.........

© 2019  |  Over Robertpack  |  Privacy statement  |  Cookie instellingen  |  Sitemap  |  Contact