Alpma snijtechniek

Van groot- naar klein en waar gaat het bij kaas om:

  • Perfect gesneden uit blokken of ronde kazen.
  • Exact gewicht.
  • Harde kaas, zachte kaas, met of zonder korst.
  • Kaas zonder gaten, met kleine gaten of met grote gaten.
  • Weinig afval, hoogste rendement.
  • Volautomatische verpakkingslijnen, zonder handen aan product.
  • Optimale hygiëne.
  • Tot 24 uurs productie.

Alpma is op haar gebied zeer innovatief en biedt:

  • Ultrasoon snijtechniek.
  • Camera en Röntgen scan systemen voor vast gewicht snijden.
  • Uitmuntende efficiency, laag "give away".
  • Volautomatische lijnen van blok tot in de verpakkingsmachine.
  • Hoge capaciteiten en zeer betrouwbare apparatuur.

Andere toepassingen:

De Alpma ultrasoon snijtechniek is ook zeer geschikt voor andere moeilijk te snijden voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld paté.

Voor meer informatie over het leveringsprogramma van Alpma verwijzen wij naar www.alpma.de

© 2019  |  Over Robertpack  |  Privacy statement  |  Cookie instellingen  |  Sitemap  |  Contact