bedo Verpackungstechnik GmbH

Over bedo Verpackungstechnik GmbH

Vanaf 1 oktober 2011 zijn wij exclusief partner in Nederland voor bedo Verpackungstechnik GmbH uit Lübeck (D).

Dozenopzetters, dozensluiters en sideloaders

bedo Verpackungstechnik uit Lübeck (D), bouwt al 40 jaar dozenopzetters en dozensluiters, sideloaders voor Amerikaanse vouwdozen, trays, wrap-around verpakkingen en display trays met deksel verpakkingssystemen.

Lineaire Servo techniek

De ontwikkelingen op het gebied van display verpakkingen en voor in het bijzonder de discounters gaat razend snel. Afhankelijk van de toepassing wordt gekozen voor het toepassen van robottechniek of lineaire techniek. bedo past al vele jaren lineaire Servo techniek toe en heeft een groot aantal referenties voor een breed scala van toepassingen. bedo bouwt tevens een compleet programma van dozenopzetmachines met zeer hoge mate van betrouwbaarheid en speciale voorzieningen om ook met mindere kwaliteit dozen nog steeds zeer betrouwbaar te kunnen werken. Met name in volautomatische inpaklijnen is de dozenopzetter vaak de meest kritische factor. Door het toepassen van bedo dozenopzetmachines is Robertpack nóg beter in staat optimale resultaten te kunnen garanderen.

Het leveringsprogramma van bedo Verpackungstechnik bestaat o.a. uit: 

Klik hier voor de algemene brochure van bedo en kijk voor meer informatie en een uitgebreid productoverzicht op www.bedo.de

© 2020  |  Over Robertpack  |  Privacy statement  |  Cookie instellingen  |  Sitemap  |  Contact