Onderhoud

Wij waarborgen en verhogen de efficiency en continuïteit van uw robotinstallatie!

Wij voeren onderhoud uit om onverwachte stilstand zo veel mogelijk te voorkomen en om zo de efficiency en continuïteit van uw productie te waarborgen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat de levensduur van uw installatie drastisch wordt verhoogd indien er regelmatig en op de juiste wijze onderhoud wordt uitgevoerd.

(Periodieke) inspectie

De inspectie van de installaties strekt zich niet alleen uit over de veiligheid maar ook over de betrouwbaarheid van de installaties. Dit voorkomt onverwachte stilstand en deze inspecties zijn dus van groot bedrijfseconomisch belang. Onze technici inventariseren de technische staat van uw installatie waarna u een passend advies krijgt over de mogelijkheden om de efficiency te waarborgen en eventueel te verbeteren.

Preventief onderhoud

Wij stemmen samen met u de frequentie van het preventief onderhoud af. Onze gekwalificeerde en ervaren technici voeren het onderhoud uit volgens instructies en inspectielijsten om zo te zorgen dat uw installatie in optimale conditie blijft voor het waarborgen van een hoge productiviteit.

Voorspelbaar onderhoud

Optioneel kan de geleverde installatie uitgevoerd worden met onderhoudssoftware die de belasting van de installatie registreert. Met behulp van deze registratie, wordt bepaald welke onderdelen vervangen moeten worden. Dit registratiesysteem voorkomt dat componenten te vroeg of te laat worden vervangen en er onnodige kosten worden gemaakt.

Revisie en reparatie

Wij zijn dé juiste partner als het gaat om het reviseren van bijvoorbeeld robotgrijpers. Na een uitgebreide inspectie wordt bepaald welke onderdelen voor revisie in aanmerking komen. Na overleg met u, vindt de revisie plaats bij u op locatie of bij ons in de werkplaats in Zwolle. Het uitgangspunt is, dat het gereviseerde onderdeel weer zo goed als nieuw is en na reparatie weer jaren inzetbaar is.

Upgrade

De techniek staat niet stil! Er zijn continu nieuwe ontwikkelingen, mogelijkheden en oplossingen die op de markt worden gebracht. Met de nieuwe stand van techniek is het vaak mogelijk om uw verouderde machine te “upgraden”. Met moderne technieken kan uw machine verbeterd worden zodat u een verhoging in capaciteit en/of efficiency kunt verwachten.

Duurzaamheid en circulariteit

Wij streven naar een goede balans tussen mens, milieu en economie. Onze ontwikkelingen zijn gericht op lager- en beheersbaar energieverbruik, langere levensduur, flexibele inzetbaarheid en hergebruik van materialen en machinedelen. Voorspelbaar onderhoud kan hieraan een bijdrage leveren. 

Wilt u meer informatie over onderhoud?

Neem contact op met onze service afdeling

Contactformulier