Trainingen

Wij leiden uw technisch personeel op!

Wij vinden het belangrijk dat uw mensen goed opgeleid zijn om de installaties die we geleverd hebben optimaal te kunnen gebruiken. Zowel in het dagelijks gebruik als voor het oplossen van storingen. Wij hebben daarvoor verschillende trainingsmogelijkheden.

Operator trainingen

Voor het optimaal bedienen van een robotinstallatie helpt een gerichte opleiding! Uw operators moeten immers de installatie op een verantwoorde manier bedienen. Wij trainen uw operators in de procedures die ze mogen uitvoeren. Hiervoor zorgen we dat de trainingen goed aansluiten bij uw doelgroep.

Technische trainingen

Wij kunnen ook uw technisch personeel opleiden. We trainen uw mensen om meer inzicht te geven in de toegepaste technieken. Hiermee kunnen uw technici zelf een betere diagnose stellen bij eventuele calamiteiten. Ons doel is, dat we u als klant zoveel mogelijk handvaten geven waarmee u eventuele calamiteiten zelf kunt oplossen!

Samen met u stemmen we af welke training het beste bij uw situatie past. We kunnen zowel trainingen bij u op locatie als bij ons in Zwolle verzorgen.

 

Wilt u meer informatie over trainingen?

Neem contact op met onze service afdeling