Actueel

Nieuws

“Een mens is nooit te oud om te leren!” Ouderensociëteit Heerde op bedrijfsbezoek bij Robertpack

Vrijdagmiddag 1 november mochten wij de leden van Ouderensociëteit Heerde voor een bedrijfsbezoek ontvangen.

De leden van de sociëteit uit Heerde en omgeving komen vanuit diverse disciplines en genieten inmiddels van hun welverdiende pensioen. Het oudste lid heeft onlangs zelfs de respectabele leeftijd van 90 jaar bereikt.

Eens per week komen ze samen om de zinnen te verzetten en de geest te prikkelen. Hierbij komen diverse onderwerpen ter tafel en onlangs werd het onderwerp “nieuwe technologische ontwikkelingen en robotisering” besproken. Eén van de leden heeft ons vervolgens benaderd met de vraag of ze een keer een bezoek mogen brengen aan ons bedrijf en uiteraard hebben wij daar gehoor aan gegeven. Een mens is immers nooit te oud om te leren!

Onder het genot van een kopje koffie met een lekker “Zwollenaartje” gaf Dirk Franken een presentatie over Robertpack en haar activiteiten. Aansluitend kregen ze een rondleiding door ons bedrijf waarbij ze met eigen ogen diverse robot installaties konden aanschouwen. De leden waren zeer onder de indruk van de huidige technologische ontwikkelingen en vonden het een leerzaam en interessant bedrijfsbezoek.

VOOR ELK LOGISTIEK VRAAGSTUK EEN OPLOSSING

Onze oplossingen