Actueel

Nieuws

Nieuwe Yaskawa palletiseerrobots beschikbaar!

De nieuwe Yaskawa PL190 en PL320 palletiseerrobots zijn vanaf heden beschikbaar. Deze veelzijdige en krachtige robots leveren hoge prestaties bij het palletiseren van dozen en kratten en vele andere logistieke taken voor end-of-line of distributiecentrum automatisering.

Door hun uitgebreide reikwijdte maken deze robots ook hoge palletiseerladingen mogelijk. De interne bedrading van de basis naar de U-as maximaliseert de betrouwbaarheid van het systeem.

Voor een duidelijke uitleg over de verschillen tussen deze twee modellen, bekijk deze video
 

System integrator

We zijn al meer dan 40 jaar system integrator van o.a. Yaskawa robotsystemen voor de toepassingen picking,  packingpalletising en handling met als belangrijkste markt de foodindustrie. Robottechniek staat voor flexibel, betrouwbaar en lage onderhoudskosten. 

Over YASKAWA 

De roboticadivisie van Yaskawa Electric Corporation, is wereldwijd één van de grootste robotfabrikanten ter wereld. Yaskawa Electric Corporation heeft in februari 2021 de 500.000ste industriële robot van Motoman geleverd. 

Breed gamma

Zij bieden een breed gamma robots, zoals toepassingsspecifieke robots voor  palletiseren, depalletiseren, handling etc. Meer dan een halve eeuw ervaring in innovatie en ontwikkeling ligt ten grondslag aan de positie van één van de wereldleiders op het gebied van multirobottechnologie en servotechnologie.

Betrouwbare producten

Door middel van uiterst betrouwbare producten en oplossingen streeft YASKAWA  ernaar de productiviteit en kwaliteit in diverse industriesectoren overal ter wereld te verbeteren.

 

VOOR ELK LOGISTIEK VRAAGSTUK EEN OPLOSSING

Onze oplossingen