Actueel

Nieuws

Samenwerking tussen Robertpack en Wilhelm Fischer

We hebben geweldig nieuws te delen: Robertpack en Wilhelm Fischer Spezialmaschinenfabrik GmbH slaan de handen ineen voor een nieuwe samenwerking! Wij gaan WF in de BeNeLux vertegenwoordigen.

Als twee betrouwbare leveranciers in de wereld van productie automatisering en verpakkingsoplossingen, bundelen we onze krachten om (potentiƫle) klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wilhelm Fischer Spezialmaschinenfabrik GmbH: Topniveau in verpakkingsmachines en automatisering!

Al meer dan 70 jaar ontwerpt, produceert, bouwt, installeert en onderhoudt Wilhelm Fischer verpakkingsmachines. De klanten van WF zijn voornamelijk producenten van dranken, voedingsmiddelen en consumptiegoederen.

Deze samenwerking zal onze (potentiƫle) klanten ten goede komen door de expertise en producten van Wilhelm Fischer te integreren met de geavanceerde robot verpakkingsoplossingen van Robertpack. Ze kunnen nu profiteren van een breder scala aan oplossingen voor hun productie- en verpakkingsbehoeften, met de vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid waar beide merken om bekend staan.

Mr. Matthias Koch
Sales at Wilhelm Fischer: 
"We, at Wilhelm Fischer,  are pleased to have found a reliable partner in Robertpack for the distribution of our MCP packaging machine for the beverage industry. With its excellent reputation, its service and our highly flexible packaging machines, we are certain to be an interesting partner for the beverage industry in BeNeLux as well.

We are looking forward to build a long lasting partnership to further improve our service level for our customers."

De MCP Multipackmachines: Betrouwbaarheid voor de drankenindustrie.

De MCP Multipackmachines van Wilhelm Fischer zijn betrouwbare verpakkingsmachines voor fles- en blikverpakkingen, met een capaciteit van 30 tot 480 verpakkingen per minuut. Met deze machines kunnen verschillende kartonnen verpakkingen gerealiseerd worden, bijv. 3/4/6-pack zoals hieronder weergegeven. Als Robertpack kunnen we een geweldige aanvulling bieden voor het aan- en afvoeren van blik- en flesverpakkingen met behulp van onze robotsystemen. Denk hierbij aan het uitnemen van producten uit kratten/dozen en deze later weer beladen, inclusief palletiseren.

Video MCP30 multipackmachine 

Wil je meer weten? Bezoek dan de website www.wilhelm-fischer.de

Beurzen

Geen items gevonden.

VOOR ELK LOGISTIEK VRAAGSTUK EEN OPLOSSING

Onze oplossingen