Actueel

Nieuws

Robertpack levert complete verpakkingslijn aan Kaas-Pack Holland Hoogeveen

In 2020 kregen wij van Kaas-Pack Holland uit Hoogeveen de mooie opdracht voor het leveren van een complete verpakkingslijn. Het betreft hier de levering van een automatische bedo dozenopzetter, een robotcel met 2x een Fanuc M3 picker robot voor het verpakken van verpakte, gesneden plakken kaas in doos, een Siat dozensluiter en een Fanuc M710 robot die de dozen palletiseert.

Inmiddels is de complete lijn bij Kaas-Pack geïnstalleerd en onlangs tot volle tevredenheid van de klant in bedrijf genomen.

De firma Kaas-Pack is al sinds jaren een zeer gewaarde klant van Robertpack. Zo mochten wij in 2009 al een caseloader met een Fanuc LRMate robot leveren voor het verpakkingen van verpakte gesneden kaas in dozen.

In 2015 mochten wij een caseloader met een FanucM3 Deltapicker robot leveren voor het verpakken van zakjes geraspte kaas in dozen. Wij leverden tevens een bedo dozenopzetter en Siat dozensluiter voor deze lijn.

Kaas-Pack is gespecialiseerd in het op maat leveren van kaas. Zij leveren maatwerk aan de voedingsmiddelenindustrie en foodservice in heel Europa. Van rasp, plakjes en blokjes tot op maat gesneden vormen. Het assortiment in soorten is breed: van Gouda, Edam, Cheddar en Tilsiter tot samengestelde pizza- en bakkerijmixen.

 

 

bedo 1415 dozenopzetter met daarachter een Robertpack robotcel met 2x een Fanuc M3 Delta picker robot.

Robertpack robot palletiseercel met een Fanuc M710 palletiseerrobot.

VOOR ELK LOGISTIEK VRAAGSTUK EEN OPLOSSING

Onze oplossingen